Kapott ma egy kedves barátom egy kedves kis e-mailt a tanulmányi előadójától. Név szerint nem említeném, hisz ebben a dologban nem ő a hibás, ő csak közvetíti a PSZF nagy bölcsű döntéshozóinak az ítéletét.

Ez arról szólt, hogy törölték a diáknak az egyik tantárgyát… A pontos probléma az volt, hogy ez a tanuló, már a 2 kötelezően választhatóból megcsinálta mind a kettőt, de mivel ő úgy tudta hogy vehet fel még belőle tantárgyakat, mivel erre a félévre nagyon kevés kreditje maradt, így felvett egy ilyen tantárgyat.

Erre, MOST a 6. héten tudtak küldeni egy e-mailt, hogy törölték a tantárgyát, hiszen már több ilyet nem vehet fel. És MOST törölték a neptunból is, nem hamarabb…

Gondolom erre jönnének a szimpatikus válaszokat, hogy a TVSZ-t és a mintatantervet nekünk kellene tudnunk…erről a feléről nem is szólok semmit, mert ha talán nem váltogatnák a TVSZ-t és hasonlóan fontos dolgokat fél-illetve évente, még lennének is elképzeléseink mi vonatkozik ránk…

Ami viszont csak megint felháborító ebből, az idő!!! Megint mire kellett nekik 6 hét??? Ha ők is elvárják tőlünk, hogy időben elvégezzük a kötelezettségünket, hiszen ha ez nem történik meg, jönnek a csekkek… Akkor mi is elvárhatnánk ezeket viszonzásul!

 

És a végére csattanóul, hogy ez az ismerősöm már másodjára jár így ugyanilyen késéssel, szóval a 6.hét a bűvös hét, várjátok a leveleket!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszffigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr241849729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása