Kedves olvasónk egy félév eleji sztorival kedveskedett számunka, ha nektek is van érdekes történetetek, akkor küldjétek el a bolg e-mail címére: pszfbfigyelo@gmail.com

Történt ez 2008/09 első félévében, hogy tudásszomjunk oltása végett felvettük az emberi erőforrás menedzsment c. tantárgyat utólag belátva inkább kevesebb sikerrel, mint többel. A nyári szünetet, a VK hetet illetve a regisztrációs hetet követően beültünk az első tanítási héten az első órára (úgy emlékszem) csütörtökön.

Az V. előadóba volt kihirdetve az óra Dr. Roóz Józseffel. Első előadás lévén még az V. előadó méreteihez képest is elég sokan összegyűltünk. Az órakezdést követő 10-15 percben vártuk a tanár urat, mire nagy meglepetésünkre Szűcs Olga jelent meg egy eléggé meglepő bejelentéssel.

Ez úgy szólt, hogy törölték az emberi erőforrás menedzsment c. tantárgyunkat erre a félévre a 3 kreditjével együtt a Neptunból.

Az okokat sajnos nem sikerült megtudnunk, így 3 kredit minusszal és némi értetlenséggel kezdtük el a 2008/09 őszi félévét. Mindez érthető okokkal alátámasztva, és a megfelelő időben való értesítéssel szerintem sokkal korrektebb lett volna...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pszffigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr161749259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása